קצת עלי - רואי הניג, ולמה אני כנראה יכול לעזור לך
שלום,
שמי רואי הניג. אני נטורופת ומטפל בקליניקה פרטית מאז 2002, ובעל תואר BA בפסיכולוגיה באוניברסיטת תל אביב. כתבתי את הספר בעקבות התשוקה לאוכל, פיתחתי את שיטת איזון אכילה רגשית, וכיום אני מדריך ונותן ליווי אישי לאנשים, מרצה, מנחה סדנאות ועוד
זה התחיל כשהבנתי שאני רוצה לעזור לאנשים ולא לעבוד עם מחשבים
בגיל 23, בעת שהייתי בחו”ל בשנת 1997, עלתה בי התובנה שהיעוד שלי הוא לעזור לאנשים להיות בריאים יותר ולחיות את חייהם נכון יותר.
מאז ומתמיד עניינו אותי ההיבטים הנפשיים של האדם, ועם זאת החלטתי להתחיל דווקא עם הגוף – להבין מה מאפשר לו להיות בריא.
חזרתי לארץ ולמדתי נטורופתיה במשך ארבע שנים, אותן סיימתי בהצטיינות בשנת 2003.
מאז טיפלתי בקליניקה פרטית במגוון רחב של בעיות בריאות.
אבל…
הבעיה שבה נתקלתי – אכילה בריאה היא נגד עצמי?
עוד מלימודי, נושא אחד עניין אותי במיוחד – ההיבטים הרגשיים והנפשיים של אכילה. למרות העניין שלי בבריאות והאופן הבריא שאני חי את חיי, אהבתי ועודני אוהב גם מאכלים הנחשבים כלא בריאים.
נוכחתי כיצד הניגוד (כביכול) הזה עלול לגורם לקונפליקט פנימי קשה – “לאכול את מה שמתחשק לי ושעושה טוב לנפשי, או להימנע מכך למען בריאותי?”.
הבעיה היא שמה שעושה טוב לנפש הוא חלק הכרחי מהבריאות הנפשית, ואנו – בני האדם – היננו גוף ונפש גם יחד.
היעוד שלי
החלטתי להקדיש את חיי על מנת למצוא דרך טובה ומוצלחת להתמודד עם הקושי הזה.
כתבתי על כך את עבודת הגמר שלי, ואחר כך במשך שמונה שנים את הספר “בעקבות התשוקה לאוכל”.
במהלך השנים פיתחתי את שיטת איזון אכילה רגשית, בה אני מטפל משנת 2005.
באמצעות השיטה סייעתי לאלפי אנשים להבין את האכילה הרגשית שלהם טוב יותר ולדעת כיצד לאזן אותה, וכך לשלב בריאות והנאה מאוכל, ובנוסף להתייחס לעצמם טוב יותר ולחיות את חייהם טוב יותר.
האני מאמין שלי
לחיות את חיי באופן הטוב ביותר שביכולתי, היא דרך ואורח חיים עבורי.
אני רואה בהעברת המסר שדרך איזון האכילה הרגשית שלנו אנחנו יכולים לחיות נכון וטוב יותר,
והדרכה של אנשים רבים ככל האפשר כיצד לעשות זאת, יעוד אישי וזכות מקודשת.
הזמנה אישית
בנוסף לידע שבאתר זה,
אני מזמין אותך להיעזר בי באופן אישי.
בהצלחה,
רואי