וניל או שוקולד בקסטה, ואיך והאם כדאי לאכול אותם [פודקאסט #19]
וניל או שוקולד?
אני אוהב יותר וניל. ואתם?
יותר חשוב מזה – מה אנחנו יכולים ללמוד מאיך שאנחנו אוכלים קסטה, למשל?
הפרק הזה בא בהמשך לסקר ששלחתי במייל האחרון לגבי איך אתם הייתם אוכלים קסטה – מה קודם – שוקולד או וניל בהתאם להעדפות שלכם את הטעמים.
המטרה גם בסקר וגם בפודקאסט היא לא רק לדעת איך אתם אוכלים את הקסטה, אלא להפיק מזה תובנות משמעותיות ורעיונות שיסייעו לכם לאכול נכון יותר – גם קסטות ועוד הרבה דברים.
מטרת הפודקאסט
שנאכל קסטה ומאכלים טעימים אחרים באיזון, במידה, ועם הרבה הנאה
האזינו לפודקאסט:
אהבת את הפודקאסט?
אם יש לך חברים שירצו לשמוע, לחצ/י למטה לשתף:
בפרק זה תגלו
* 8 תובנות מעשיות על איזון אכילה רגשית
* איך ליהנות יותר מכל טעם
* עם איזה טעם גלידה כדאי להתחיל
* למה כל כך חשוב להתייחס להיבטים הרגשיים של אכילה
* מה יעזור לאכילה במידה של הגלידה
* מה יאפשר לא-לאכול את כל הגלידה באופן טבעי
ועוד
מקורות נוספים
1. מודעות לאכילה רגשית – 2 דרכים להעלות אותה בשביל לאכול נכון
2. וידאו-טיפים לאיזון אכילה רגשית
3. קורס "לאכול במידה, ליהנות יותר ולרזות בטבעיות"
שאלה לך:
מה הגישה שלך להישקלות? איך היא משפיעה עליך?
יהיה נהדר אם שתשתפ/י למטה בתגובות, כדי שגם אחרים יקבלו רעיונות טובים
אהבת את הפודקאסט?
אם יש לך חברים שירצו לשמוע, לחצ/י למטה לשתף:
היי רואי היקר,
רק לראות את התמונה של הקסטה גרם לי להיזכר ולרצות לטרוף אותה מתוך המחשב.
אבל לענייננו –
רבים יאמרו שעדיף תחילה דווקא למלא את הבטן בסלטים ורק אח”כ לגשת למטעמים שבאמת אהובים עלינו, ואז ייתכן שלא אוכל מהם (מהמטעמים או אפילו מהאיסורים)הרבה כי הקיבה כבר מלאה. מה דעתך ?
נורית.
הי נורית,
תודה על השאלה המצוינת, ומתנצל על החשק לטרוף 🙂
ברשותך, אענה בהרחבה בפודקאסט הבא.
רואי