אגוזים - הטריק הפשוט שעושה אותם הרבה יותר בריאים

להשרות אגוזים וזרעים כדי שיהיו הרבה יותר בריאים

כדאי להשרות אגוזים וזרעים לפני האכילה – ומה קורה לערכים התזונתיים שלהם אחרי לילה במים. חומצה פיטית, ספיגת מינרלים, שיפור עיכול, וטיפ פשוט שיהפוך את מה שאתם כבר אוכלים – להרבה יותר מזין ובריא.

צפו בהדרכה ושיהיה לבריאות:

כדי להתעדכן כשיוצא וידאו חדש, מומלץ להירשם לערוץ בלחיצה על הכפתור >

פרקי ההדרכה וזמניהם

00:00 – פתיחה

1:35 – איך לדעת אילו תוספים נכון לקחת

3:38 – להתחיל עם למה אנחנו לוקחים את התוסף

5:15 – לא לחפש מושלמות אלא לחזור למסלול וללקיחה

6:50 – בהירות – לדעת מתי ואיך לקחת את התוספים

7:53 – לקחת תוסף צמוד להרגל אחר שכבר קיים

8:35 – לשים את התוספים במקום שרואים אותם

9:00 – קופסת תוספים יומית / שבועית

10:30 – לעשות תזכורת בנייד

10:50 – לעשות מעקב בדף יישום והתמדה

11:59 – שותפ.ה לתהליך

12:37 – להחזיק תוספים במקום העבודה

14:25 – סיכום הדרכים וסיום

למה להשרות אגוזים וזרעים

האגוזים והזרעים מכילים מעכבי ספיגה טבעיים:

  • חומצה פיטית (phytic acid) – נקשרת למינרלים חשובים כמו מגנזיום, אבץ וסידן ומונעת את הספיגה שלהם במעי.

  • אנזימים מעכבים – מעכבים את פעולת האנזימים שלנו ולכן מקשים על העיכול.

מה קורה בהשרייה

  • המים “מפעילים” את האגוז – כאילו מתחיל תהליך הנבטה.

  • כמות חומצה פיטית יורדת.

  • שיפור בזמינות של מגנזיום, ברזל, אבץ וסידן.

  • פירוק קל יותר של חלבונים ושומנים – פחות נפיחות ובעיות עיכול.

  • קל יותר לספוג את הסיבים התזונתיים – וזה חשוב, כי אנחנו צריכים בממוצע 25–38 גרם ביום!

איך משרים נכון

    • שוטפים את האגוזים.

    • משרים במים מסוננים למשך 8–12 שעות (לילה).

    • בבוקר – מסננים, שוטפים שוב, אפשר לאכול מיד או לייבש.

    • אפשר לשמור במקרר עד יומיים, או לייבש לתקופת אחסון ארוכה.

קבלו הדרכה מיוחדת לצפייה + קובץ PDF להורדה:

הנה אמת חשובה ביותר:

לחיות חיים בריאים זה לא רק עניין של כוח רצון.

יש סיבות אחרות שבגללן קשה להכניס הרגלים בריאים לחיים, ובגלל זה אנו עלולים לא להנות מהאנרגיה והבריאות שיכולות להיות לנו.

לדוגמה: דפוסי חשיבה והרגשה שמפריעים להצליח. חשוב ביותר להכיר אותם ולהתגבר עליהם!

בהדרכת וידאו + קובץ PDF שאשלח למייל שלכם, אסביר מה הם ואיך לשנות אותם ולהתגבר עליהם, כדי שיהיה לכם הרבה יותר קל להטמיע הרגלים בריאים לחיים, וכך להיות במיטבכם.

זו הדרך לחיים מהנים, פרודוקטיביים ומספקים יותר!

טיפים נוספים

  • לא כל האגוזים צריכים השריה – אגוזי ברזיל, לדוגמה, רגישים יותר לחמצון, אז עדיף לא להשאירם זמן רב במים.

  • אפשר להוסיף קצת מלח למים – משפר את פירוק האנזימים המעכבים.

  • שימרו בקירור – אחרי ההשריה האגוזים רגישים יותר.

ערכים תזונתיים (במנה שלי)

לסיכום

אז אם אתם אוכלים אגוזים – תנו להם מקלחת לילה. זו פעולה פשוטה, בלי עלות, שיכולה לשפר את הספיגה התזונתית ואת העיכול.

שיהיה בהצלחה ולבריאות,

רואי

רואי הניג

אהבת את המאמר?

כדאי לשתף חברות וחברים שלדעתך יתחברו אליו גם הם:

אהבת את המאמר?

הירשמו כאן כדי לקבל עדכונים למייל,
על מאמרים חדשים שיוצאים, ועוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד צעד קטן לקבלת ה-PDF וצפייה בהדרכה הראשונה 85%

יופי – כמעט שם!

כדי לצפות בהדרכת הוידאו + לקבל את קובץ ה-PDF  למייל שלכם, מלאו פרטיכם למטה.

זו הדרך לחיים מהנים, פרודוקטיביים ומספקים יותר!

%D7%9C%D7%94%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%91%D7%A0%D7%95.jpg

קבל/י את הידע, הטיפים והשיטות שיעזרו לך להיות במיטבך, מבחינת בריאות, אנרגיה, הרגשה, פרודוקטיביות, ועוד

אל תפספסו את הוידאו, והמאמרים החדשים:

הירשמו למגזין שלנו

וקבלו עוד הרבה ידע על שילוב של בריאות וחיים טובים
מגזין להיות במיטבי מאת רואי הניג